Golf Camp for Men by SMgolf 2024 8-9 september

Golf Camp for MEN

Nyhet! Träningsevent endast för herrar

VARMT VÄLKOMMEN PÅ GOLF CAMP 8-9 SEPTEMBER MED VÄLKÄNDA PGA PROFESSIONALS SOFIA EDMAN & MARLENE HEDBLOM

Hösten är den perfekta tiden att utveckla din golf. Du har en säsong bakom dig med massvis av lärdomar och det är långt till nästa säsong. Så investera i en riktig tränings & spelboost 8-9 september på en av Sveriges bästa anläggningar.

Dagarna består av träning & spel där du drillas i teknik & strategi av tränarduon Sofia och Marlene. Den här duon är välkända ansikten i golfsverige med en gedigen erfarenhet av golfskolor i Sverige och utomlands. Tillsammans kommer de ge dig de träningsverktyg du behöver för att ta din golf till nästa nivå.

I priset ingår: Övernattning, 3-rättersmiddag, frukost, träning & coachning i två dagar, greenfee tvår dagar & lunch två dagar

Vi startar söndagen med att träffas 11.30 i reception föjt av lunch & träning med start kl 13.00. På måndagen startar vi med träning följt av lunch sedan är det 18 hål spel och vi tränare säger hejdå innan spelet.

Pris del i dubbelrum – 4595:- Enkelrumstillägg – 500:-

Önskar du en extra övernattning, kontakta bokning@ombergsgolfresort.se

Varmt välkommen till en riktig septemberboost!Avbokningsvillkor:

Avbokningsregler för privata bokningar. Vid avbeställning senare än 10 dagar före ankomstdatum debiteras 50 % av värdet. Senare än fyra dagar före ankomstdatum debiteras 100 % av värdet. Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

OBS Sofia & Marlenes träningsavgift som avser 2000:-/person återbetalas inte vid avbokning senare än 30 dagar innan ankomst.


 

BOKA!