Mässhall

Konferensanläggning med mässhall

Byggnationen av en komplett, modern och helt unik konferensanläggning och mässhall färdigställdes under 2018. Här kan du arrangera konferenser, möten, mässor och events

Konferensanläggningen inrymmer en mässhall på 300 kvm och en konferenslokal för 150 personer. Den trevliga loungen erbjuder generösa ytor för umgänge, fika, aktiviteter och den passar naturligtvis även utmärkt till mindre grupparbeten och möten.

Från balkongerna på huset ser ni storslagna vyer över Vättern och slätten, banan och Omberg. Inspirerande arbetsmiljö, minst sagt. Allt för att du som gäst ska kunna få ut det allra bästa och mesta av era möten.

Naturligtvis tillhandahåller vi professionell mässervice och en moderna och mycket bra ljud anläggning samt ljussättning. Vi hjälper er även med byggnation av montrar och in och utflyttning om ni så önskar. Vi tänker även på miljön och därför har vi investerat i grästak och solpaneler på det nya konferenshuset.

Läs mer om våra konferenspaket och konferenslokaler.


Vår målsättning med nya konferensanläggningen är att bli en anläggning som har öppet året om.

Vi känner att konferensförfrågningarna ökat hos oss de sista åren och med vårt geografiska läge intill E4:an hoppas vi kunna locka många nya gäster som har ett konferensbehov.

Konferensanläggningen kommer bidra till flera arbetstillfällen hos oss samt flera årsanställningar.