Meny vecka 18
Måndag
Fläskkotlett serveras med vitlöksrostad palsternacka, champinjonsås och rostad potatis
Tisdag
Örtbakad kummel med syrad blomkål, rosta pak choi vitvinssås smaksatt med pepparrot- & dill samt stompad potatis
Onsdag
Köttfärslimpa med rårörda lingon, pressgurka, rostad morot, gräddsås och rostad potatis
Torsdag
Bakad torsk serveras med stuvad spenat, rostad mandel, brynt smör, räkor samt färskpotatis. 179 kr
Fredag
Marinerad Pluma serveras med grönkål, bakad romanesco, skysås smaksatt med chili, och stekt potatis
Lördag
Kall rostbiff serveras med potatis- & sparrissallad, rostad lök, senapskräm picklad rödlök
Söndag
Bräserad griskind svart kål, dragonsås, bakade rotfrukter
Veckans vegetariska
Kikärtsgryta med curry, morot, palsternacka, broccoli, smetana, ris
Veckans husman
strömming brynt smör, syrad silverlök, lingon, potatispuré
BRÖD - SALLADSBUFFÉ - KAFFE & KAKA INGÅR I DAGENS LUNCHBUFFÉ
G=Innehåller gluten, L=Innehåller laktos, Ä=innehåller ägg
Måndag - Fredag 11.30 - 14.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 14.00 / 179 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller info@ombergsgolfresort.se