Meny vecka 25
Måndag
Chilikryddad kycklingklubba serveras med sockerärtor, rostad morot, kycklingsky samt jasminris
Tisdag
Ångad sejfilé serveras med gröna ärtor, dillsås, räkor, potatisstomp med rödlök och persilja samt syrad morot
Onsdag
Nattbakad karré med haricots verts, bakad lök, konjakssås, timjanrostad potatis samt vitlöksmajonnäs(Ä)
Torsdag
Helstekt fläskfilé serveras med sauterade betor, grönpepparsås, stekt potatis och inlagd tomat
Fredag
MIDSOMMARLUNCH: Inkokt regnbågslax med dill & romsås, sparris, kokt färskpotatis, sillar med tillbehör, kallskuret, sallader samt jordgubbar & vit chockladmousse 345:-
Lördag
Pulled pork serveras med majskolv, klyftpotatis, bbq-sås, picklad rödlök, smetana och coleslaw
Söndag
Örtmarinerad flankstek med potatisgratäng, rödvinssås smaksatt med rosmarin, stekt salladskål, picklad morot samt svarpepparmajonnäs (Ä)
Veckans vegetariska
Dumplings med fried rice, ponzuvinägrett, sockerärtor och picklad lök (Ä)(G)
Veckans husman
Oxbringa serveras med rotmos, pepparrotssås, inlagd gurka och haricots verts
BRÖD - SALLADSBUFFÉ - KAFFE & KAKA INGÅR I DAGENS LUNCHBUFFÉ
G=Innehåller gluten, L=Innehåller laktos, Ä=innehåller ägg
Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 15.00 / 179 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller info@ombergsgolfresort.se