Meny vecka 30

Måndag
Köttfärslimpa med rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och kokt potatis.

Tisdag
Smörbakad flundra med pepparrotsmajonnäs, rostad blomkål, fänkål och morotscrudité samt räkor- och dillsås.

Onsdag
BBQ glaserad karré med coleslaw, bakad morot, syrad silverlök och rostad potatis.

Torsdag
Torsk serveras med vitvinssås, ärtor, rädisor och stompad potatis.

Fredag
Rostad kyckling med dragonsås, pak choi serveras med stekt grönsaksris.

Lördag
Fläskfilé serveras med rostad färskpotatis, bakade rödbetor, syrad rödlök samt timjansky. 179 kr.

Söndag
Flankstek med rostad zucchini, spetskål, aioli, rödvinssky, inlagd tomat samt rostade rotfrukter. 179 kr.

Veckans vegetariska
Enchiladas med bönor, mangosalsa, riven Västerbottenost och chilimajonnäs.

Veckans husman
Strömming med råröda lingon, potatispuré, brynt smör samt isad silverlök. 185 kr . Serveras måndag - fredag.

LUNCHBUFFÉN SERVERAS :
Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 15.00 / 179 kr

För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 info@ombergsgolfresort.se