Meny vecka 18

Måndag
Fläskkotlett serveras med vitlöksrostad palsternacka, champinjonsås och rostad potatis

Tisdag
Örtbakad kummel med syrad blomkål, rosta pak choi vitvinssås smaksatt med pepparrot- & dill samt stompad potatis

Onsdag
Köttfärslimpa med rårörda lingon, pressgurka, rostad morot, gräddsås och rostad potatis

Torsdag
Bakad torsk serveras med stuvad spenat, rostad mandel, brynt smör, räkor samt färskpotatis. 179 kr

Fredag
Marinerad Pluma serveras med grönkål, bakad romanesco, skysås smaksatt med chili, och stekt potatis

Lördag
Kall rostbiff serveras med potatis- & sparrissallad, rostad lök, senapskräm picklad rödlök

Söndag
Bräserad griskind svart kål, dragonsås, bakade rotfrukter

Veckans vegetariska
Kikärtsgryta med curry, morot, palsternacka, broccoli, smetana, ris

Veckans husman
strömming brynt smör, syrad silverlök, lingon, potatispuré

BRÖD - SALLADSBUFFÉ - KAFFE & KAKA INGÅR I DAGENS LUNCHBUFFÉ
G=Innehåller gluten, L=Innehåller laktos, Ä=innehåller ägg

Måndag - Fredag 11.30 - 14.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 14.00 / 179 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller info@ombergsgolfresort.se