Meny vecka 13
Måndag
Sötstark kyckling med sesamfrön serveras med krämig kålsallad, chilisås, lime, jasminris och picklad gurka.
Tisdag
Ånga sej med rostad salladskål, broccoli, skaldjursås och syrad gullök.
Onsdag
Köttfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon, kokt potatis samt timjanrostad morot.
Torsdag
Fisk- och skaldjursgryta med tomat, fänkål, räkor, saffransaioli och potatispuré.
Fredag
Chilibakad karré med gräddstuvad fänkål, picklad rödkål, vitlöksmajonnäs, skysås samt rostad potatis.
Lördag
Ugnsbakad lax serveras med vitvinssås, ugnsrostad fänkål, räkor samt smörslungad potatis.
Söndag
Marinerad pluma med chimichurri, frästa champinjoner, grönkål och portvinssky.
Veckans vegetariska
Dumplings med chili och sesammarinad serveras med jasminris, picklad gurka, blomkål samt ponzumajonnäs.
Veckans husman
Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör samt fänkål och lökcrudité. 185 kr
BRÖD - SALLADSBUFFÉ - KAFFE & KAKA INGÅR I DAGENS LUNCHBUFFÉ
Måndag - Fredag 11.30 - 14.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 14.00 / 179 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller info@ombergsgolfresort.se