Meny vecka 39
Måndag
Stekt kotlettrad med frästa champinjoner, gulbeta, rostad grönkål, picklade senapsfrön och pepparsås
Tisdag
Chilibakad kolja med brynt pepparotsmör, friterade glasnudlar, rostad broccoli, rädisor, stompad potatis och sojamajonnäs
Onsdag
Hjortfärsbiff med rostad jordärtskocka, lingon, stuvad grönkål, löksky, rostad potatis
Torsdag
Ångad torsk med friterad kapris, rostad morot, persiljeolja, räkor, vitvinssås samt potatispuré.
Fredag
Honungsrostad kyckling med fetaost, dragonsky, tomatsalsa, rostad paprika, ris och isad lök
Lördag
Bräserad oxkind med stuvad spenat, sidfläsk, gul morot, svartvinbärsgelé med picklat äpple och portvinssås.179 kr
Söndag
Entrecôte serveras med persiljesmör, vitlökssky, grönkålspesto, bakad persiljerot och syrad morot. 249 kr
Veckans vegetariska
Tagliatelle med grönkålspesto, rostade solrosfrön, zucchini, bakad tomat och riven parmesan.
Veckans husman
Stekt strömming serveras med potatispuré, lingon och brynt smör. 179 kr. Serveras måndag - fredag.
ALLTID HOS OSS :
Hamburgare 199:-
Cheddarost, tryffelmajonnäs, picklad rödlök & pommes
Ombergsallad 179:-
Räkor, dressing, picklad rödlök & krutonger
Räksmörgås 189:-
Rågbröd, majonnäs, citron, ägg & gurka
Bröd - Sallad - Kaffe - Kaka
Ingår alltid till dagens lunch.
Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 // 159 kr
Lördag 11.30 - 15.00 // 179 kr
Söndag 11.30 - 15.00 // 249 kr
Sällskap över 10 personer rekommenderas att förboka bord & mat.
Busslunch inkl Loka, lättöl, sallad & bröd 179:-
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller emma.henriksson@ombergsgolfresort.se