Meny vecka 28
Måndag
Bratwurst med potatisstomp, surkål, senap, rostad lök och saltgurka. (G)
Tisdag
Panerad flundra med remouladsås, citron, syrad morot, gröna ärtor och kokt färskpotatis.(G) (Ä)
Onsdag
Köttfärslimpa med rostad morot, rårörda lingon, pressgurka, gräddsås och stekt potatis. (Ä)
Torsdag
Bakad lax med rostad fänkål, dill- och gräslökssås, picklad silverlök och stompad potatis.
Fredag
Fläskfilé med persiljeslungade betor, dragonmajonnäs, pepparsky och klyftpotatis(Ä)
Lördag
Flankstek med örtsmör, rostade rotfrukter, aioli och rostad vitlökssky. (Ä)
Söndag
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och lingon. (Ä) (G)
Veckans vegetariska
Pestoslungad pasta med grillost, ärtor, champinjoner och rostade solrosfrön. (Ä) (G)
Veckans husman
Strömming med potatispuré, skirat smör, syrad silverlök, lingon och ärtor. (G)
Meny vecka 29
Måndag
Fläskkotlett, råstekt potatis, syrad morot, champinjonsås, bakad blomkål
Tisdag
Kolja, handskalade räkor, persiljesås, rostad fänkål, broccoli, dillslungad potatis
Onsdag
Fetostfyllda färsbiffar, tomatsås, vitkål, rostad potatis(Ä)
Torsdag
Torsk, sparris, syrad silverlök, vitvinsås, romanesco, potatisstomp
Fredag
Kyckling, currysås, rostade sockerärtor, bakad palsternacka, svartvinbärsgelé, jasminris
Lördag
Bogfilé, rödvinssås, stekta betor, klyftpotatis, svartpepparmajonnäs (Ä)
Söndag
Pluma, stuvad spenat, stekt zucchini, pepparsky, rostad potatis
Veckans vegetariska
Rödbetsbiffar, syrad morot, bakad blomkålspuré, aioli, sockerärtor, tomatsås(Ä)
Veckans husman
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, rårörda lingon
BRÖD - SALLADSBUFFÉ - KAFFE & KAKA INGÅR I DAGENS LUNCHBUFFÉ
G=Innehåller gluten, L=Innehåller laktos, Ä=innehåller ägg
Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 15.00 / 179 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller info@ombergsgolfresort.se