Meny vecka 22

Måndag
Grillad fläskkarré med ljummen potatissallad, bakade rädisor, grön sparris samt grillad majonnäs.

Tisdag
Saffransbouillabaise med fänkål, morot, aioli samt dillslungad potatis.

Onsdag
Kycklingfilé med bakad rotselleri, portvinssås, rostad sötpotatis, picklad morot samt chilimajonnäs.

Torsdag
Bakad torsk serveras med brynt smör, riven pepparrot, räkor, picklad tomat och kokt potatis.

Fredag
Marinerad pluma serveras med rotfruktsgratäng, rosé-pepparmajonnäs, skysås och skogschampinjon.

Lördag
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon. 179 kr.

Söndag
Butchers steak med jordärtskocka, bakad purjolök, tryffelmajonnäs, isad morot och chilisky. 179 kr.

Veckans vegetariska
Öppen lasange med sojabönor, gulbetor, grillad majonnäs samt smörsås med örter.

Veckans husman
Köttbullar , gräddsås , lingon pressgurka och potatispuré. 185 kr serveras måndag - fredag

LUNCH SERVERAS :
Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 / 159 kr
Lördag - Söndag 11.30 - 15.00 / 179 kr

För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 info@ombergsgolfresort.se