Meny vecka 23

Måndag
Kalvlägg med rostad blomkål, blomkålskräm, isade rädisor, potatispuré och rödvinsås

Tisdag
Söndagslunch: Bakad röding med örtostade panko, picklad gurka, semitorkad tomat, broccoli, sandefjordsås och färskpotatis - 249kr

Onsdag
Vitlöksbakad kotlettrad med rostad morot, friterad ostronskivling, inlagd vitkål med kantarellsås och råstekt potatis

Torsdag
Honungsrostad kyckling med zucchini, sockerärtor, riven fetaost, dragonsås och örtrostad potatis. (ABONNERAT fr 11.30 - 14.00)

Fredag
Oxkind med sidfläsk, bakad vitlökskräm, timjansyrad morot, syltlök, blomkål, rödvinssky och potatispuré

Lördag
Inkokt lax med broccoli, picklad rödlök, grön sparris, dillmajonnäs, friterad grönkål och färskpotatis - 179kr

Söndag
Rygg biff med grillad spetskål, bakad tomat, bearnaisesås, friterad lök, pommes frites - 249kr

Veckans vegetariska
Toast skagen gjord på tofu med tångkaviar och citron

Veckans husman
Varmrökt lax med dill stuvad potatis, senaps kräm, citron, inlagd gurka, grön sparris

Bröd - Sallad - Kaffe - Kaka
Ingår alltid till dagens lunch.

Måndag - Fredag 11.30 - 15.00 // 159 kr
Lördag 11.30 - 15.00 // 179 kr
Söndag 11.30 - 15.00 // 249 kr

Sällskap över 10 personer rekommenderas att förboka bord.
Busslunch inkl Loka, lättöl, sallad & bröd 179:-


För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller emma.henriksson@ombergsgolfresort.se