Pro & Kurser

Ombergs Golf Resort erbjuder mycket bra möjligheter för varierad golfträning, både på egen hand och med tränare. På anläggningen finns en väl tilltagen drivingrange med mattor ute och en svingstudio, en puttinggreen samt närspelsgreen.

På Ombergs Golf Resort hittar du en av Sveriges och Europas mest erfarna och meriterade golftränare, Terry Burgoyne, som har erfarenhet ifrån European Professional Senior Tour. Terry började spela golf som 14-åring och hade scratch redan när han var 16-år gammal. Han är därmed inne på sitt 42:e år som professionell golfspelare. Terry är lika passionerad att undervisa golf som att spela och han sätter ett stort värde i att kunna utveckla elevernas spel. Terry har en enorm erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som professionella golfare och hans styrka sitter i förmågan att anpassa undervisningen efter eleven. Ombergs Golfstudio och Akademi är rankad som en av de bästa i Europa. Terry har i kombination med sina övriga åtaganden i golfbranschen, varit verksam på Ombergs Golf Resort sedan 2012.

Terry är bokningsbar för närspelslektioner, studio (sving-) lektioner, spellektioner och halvdagslektioner och självklart vår populära golfskolor.

Lektioner bokas på tel 073-100 43 69 terry.burgoyne@ombergsgolfresort.se

Länk Länk Länk