Sveriges bästa golfupplevelse

Golfbanan i Stora Lund vid Vätterns östra strand

Här spelar du på Östergötlands bästa golfbana - rankad på 13:e plats i Sverige. En spännande och vacker bana med Vättern, Ombergs mystik och kultur i din närhet. Härliga natursköna omgivningar som präglas av närheten till Vättern från vindsvepta hedlandskap till skog, idylliska hagar och stränder som ger banan dess variation.

Vi är stolta över utmärkelsen "Östergötlands Bästa Bana".

De svagt kuperade 18 hålen, som designats av Pierre Fulke och Bengt Lorichs, är naturligt utlagda och följer den unika naturen för området. Det är mycket välskötta fairways och greenerna är speciellt uppskattade. Det är Penn A4-gräs som används och som garanterar er golfare att få en optimal känsla och som dessutom är bättre för miljön. Greenerna som är singelklippta, är också byggda med de senaste teknikerna inom dränering.

Ombergs Golf Resort är en klassiker som varit omtyckt sedan starten 2002 och behåller sin popularitet tack vare ständigt utvecklingsarbete med målet som komplett golfanläggning. Det finns också ett välskött övningsområde, där det erbjuds drivingrange, puttinggreener, övningsgreen för inspel och bunkerspel samt fyra stycken övningshål i identiskt skick med övriga banan.

För dig som är nybörjare eller för dig som vill utvecklas i ditt golfande finns det golfskola och traditionell undervisning i form av lektioner. Vi vet att de flesta människor är olika och arbetar därför mycket med olika sinneskanaler för att uppnå bästa möjliga lärande.

922_omb_c_jacob_sjoman_0702_16BITS.jpg#asset:195:t

922_omb_c_jacob_sjoman_0702_HIRES3UPDATED_JPG.jpg#asset:194:t


Bilder