Golf Camp for Women by SMgolf 2024 9-10 september

Golf Camp for Women

VARMT VÄLKOMMEN PÅ GOLF CAMP 9-10 SEPTEMBER MED VÄLKÄNDA PGA PROFESSIONALS SOFIA EDMAN & MARLENE HEDBLOM

Succén från i våras följs upp av ett höstevent!

Hösten är den perfekta tiden att utveckla din golf. Du har en säsong bakom dig med massvis av lärdomar och det är långt till nästa säsong. Så investera i en riktig tränings & spelboozt 9-10 september på en av Sveriges bästa anläggningar.

Dagarna består av träning & spel där du drillas i teknik & strategi av tränarduon Sofia och Marlene. Den här duon är välkända ansikten i golfsverige med en gedigen erfarenhet av golfskolor i Sverige och utomlands. Tillsammans kommer de ge dig de träningsverktyg du behöver för att ta din golf till nästa nivå.

I priset ingår: Övernattning, 3-rättersmiddag, frukost, träning & coachning i två dagar, greenfee två dagar & lunch två dagar

Vi startar måndagen med att träffas 11.30 i receptionen följt av lunch & träning med start kl 13.00. På tisdagen startar vi med träning följt av lunch sedan är det 18 hål spel och vi tränare säger hejdå innan spelet.


Pris del i dubbelrum – 4595:- Enkelrumstillägg – 500:-

Önskar du en extra övernattning, kontakta bokning@ombergsgolfresort.se

Varmt välkommen till en riktig septemberboost!


Avbokningsvillkor:

Avbokningsregler för privata bokningar. Vid avbeställning senare än 10 dagar före ankomstdatum debiteras 50 % av värdet. Senare än fyra dagar före ankomstdatum debiteras 100 % av värdet. Därefter är avbokningen kostnadsfri mot uppvisande av läkarintyg.

OBS Sofia & Marlenes träningsavgift som avser 2000:-/person återbetalas inte vid avbokning senare än 30 dagar innan ankomst.


 

Boka!