Padel

Spela padel hos oss

Padel är en mycket enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så är planen bara en tredjedel så stor och så kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash – och man spelar alltid ”dubbel”, dvs två mot två.

Det fantastiska med padel är att alla som kan träffa en boll kan få ut något av sporten! Man behöver inte ha någon erfarenhet av racketsporter för att kunna njuta av padel och alla kan spela oavsett kön eller ålder. Padel är mycket roligt och enkelt att lära sig, kul för den som vill testa något nytt och omväxlande för den som är ute efter något socialt.

Varva golfspelandet med en match padel med dina vänner och bekanta och vi lovar att det kommer höja stämningen i gänget.

Bokning av Padelbanorna:

Vi använder oss av ett bokningssystem som heter Matchi.se För att boka bana så skapar du ett konto på hemsidan eller laddar ner Matchi appen, sen är det bara att boka.

Betalning sker även i Appen av personen som bokar banan/banorna.

Under lågsäsong (okt-mars) är receptionen öppen mån-fre 09.00-16.00, kontakta oss om ni behöver hyra rack övrig tid.

  • Vi har racket för uthyrning, 50:-/rack.
  • Bollar säljer vi i 3-pack 89:-
  • Banorna är belysta kvällstid
  • Bokningsbara mellan 06.00-22.30
  • 1,5 tim kostar 400:-
  • Kvitton får bokaren via appen


Receptionen
Telefon: 0144-121 60
Mejl: info@ombergsgolfresort.se