Meny vecka 20

Måndag
Rigatoni med krämig gorgonzolasås rökt sidfläsk och grön sparris.

Tisdag
Smörstekt kummelfilé med kall mangosås och räkor.

Onsdag
Kalvfärsbiff med potatispuré gräddsås och lingonsylt.

Torsdag
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Fredag
kycklingfilé med wokade grönsaker samt mild chili-ingefärssås och ris.

Lördag
Kallskuret portvinsmarinerat nötinnanlår serveras med potatisgratäng och en creme på dijonsenap och pepparrot.

Söndag
Schweizerschnitzel serveras med rödvinssky samt små ärtor och persiljestekt potatis. förrätt samt en liten sötsak till kaffet

Veckans vegetariska
Rigatoni med gorgonzolasås och kantareller.

Veckans varmrätt
Biffstek med löksky och friterad potatis. 199 kr

Meny vecka 21

Måndag
Skånsk kalops med rödbetor och färskpotatis.

Tisdag
Ångad torskloin med persiljesås och gubbröra.

Onsdag
Stekt kycklingbröst med rökt sidfläsk gul currysås och ris.

Torsdag
Ryggbiff med krämig svampsås och rostad kulpotatis. förrätt samt liten sötsak till kaffet. 229:-

Fredag
Fiskgratäng med skaldjussås och rotfruktspuré.

Lördag
Fläsknoisette med rödvissky samt persiljesmör och tärnad råstekt potatis.

Söndag
Mors Dag. Kall inkokt rödingfilé med örtsenapssås sparris och färskpotatis. förrätt samt en sötsak till kaffet.295:-

Veckans vegetariska
Grillomi med tomat och ruccola sauterad sedanini.

Veckans varmrätt
Varmrökt lax med citron romsås och kokt potatis.

Måndag - Lördag 11.30 - 15.00 / 145 kr

Söndag 11.30 - 16.00 / 229 kr

För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 niclas.joelsson@ombergsgolfresort.se