Meny vecka 12

Fredag
Wienerschnitzel serveras med kapris, citron, stekt potatis samt rödvinssås.

Lördag
Ugnsbakad kycklingfilé med majskräm, aioli, rostad potatis samt dragonsås.

Söndag
Örtbakad röding serveras med blomkålskräm, rostad blomkål, kräftolja, citronveloute och kokt potatis. Förrätt samt liten sötsak till kaffet. 229 :-

Meny vecka 13

Måndag
Ångad torsk med rostad kål, soltorkad tomatsås, rostade mandlar och kokt potatis.

Tisdag
Tomat & fetaostfylld hjortfärsbiff serveras med tzatziki, timjanbakad lök och oxsky.

Onsdag
Högrevsgryta med vispad smetana, bakad rödbeta, picklad rödlök samt potatispuré.

Torsdag
Panerad spätta med sauterad gulbeta, kapris, brynt smör samt kokt potatis.

Fredag
Färkostfylld majskyckling med palsternackskräm, syrad morot, kålsallad samt smörad kycklingsky.

Lördag
Nattbakad fläskkarré med stuvad grönkål, bakad morot, pepparrot, grönpepparsås och rostad potatis.

Söndag
Confiterat anklår med bakat äpple, saltbakad rotselleri, äppelgelé samt portvinssky. Förrätt och en sötsak till kaffet. 229 kr

Bröd - Sallad - Kaffe - Kaka ingår alltid till dagens lunch.

Måndag - Lördag 11.30 - 15.00 // 145 kr
Söndag 11.30 - 15.00 // 229 kr

För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 eller emma.tegnebo@ombergsgolfresort.se