Meny vecka 33
Måndag
Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis.
Tisdag
Ångad torskrygg med sandefjordsås och sparris.
Onsdag
Sedanini rigati med rökt skinka fläskfilé och kantareller.
Torsdag
Köttfärslimpa med gräddsås potatispuré och rårörda lingon.
Fredag
Ugnstekt kycklingbröst med gul currysås mango och ris.
Lördag
Fläsknoisette med choronesås toppad med stekt scampi och råstekt potatis.
Söndag
Hjortytterfilemedaljong serveras med lökfrästa kantareller och calvadossås.Förrätt samt en sötsak till kaffet. 229 kr
Veckans vegetariska
Tortelloni fylld med svamp och örtkryddad tomatsås.
Veckans varmrätt
Lövbiff med vinsky samt aromsmör och pommes. 199 kr
Meny vecka 34
Måndag
Sedanini med kyckling, soltorkad tomat, kronärskocka samt gorgonzolasås.
Tisdag
Ångkokt koljafilé med persiljesås, spenat och hackat ägg.
Onsdag
Skinkstek med dragonsås, legymer och vinbärsgelé.
Torsdag
Kallskuret pepparstekt nötinnanlår med potatisgratäng, pickles och dijoncremé.
Fredag
Ugnstekt torskrygg med basilika, tomat, parmesan och gräddsauterad gurka.
Lördag
Kalvfärsbiff med gräddsås, potatispuré och rårörda lingon.
Söndag
Oxfilémedaljong med madeirasky och persiljesmör. Förrätt samt sötsak till kaffet. 229 kr
Veckans vegetariska
Vårrullar med med paprikasås och ris.
Veckans varmrätt
Ryggbiff med choronesås och pommes. 199 kr
Måndag - Lördag 11.30 - 15.00 / 145 kr
Söndag 11.30 - 16.00 / 229 kr
För bokningsförfrågningar vänligen kontakta 0144-12163 niclas.joelsson@ombergsgolfresort.se