Corona

CORONA

Ombergs Golf Resort följer utveckling av Corona-virusets spridning samt håller oss uppdaterade på rekommendationerna från folkhälsoinstitutet och svenska golfförbundet.

Verksamheten bedrivs normalt i dagsläget. Vi jobbar med god handhygien på hela anläggningen och ber även våra gäster att göra det. Vi har 3 stora matsalar som vi kommer duka upp, placerar inte sällskapen så nära varandra som vi vanligtvis gör. Istället för en lunchbuffé så tallriksserverar vi lunchen tillsvidare, 3-rätters middagarna serveras vid bord som innan. Medarbetare som besökt områden där risken för att vara smittan är stor sätts i karantän 12 dagar, medarbetare som känner minsta förkylningssymptom håller sig hemma och kontaktar sjukvård om man tror sig vara smittad. Vi ber vänligt er gäster / medlemmar som känner sig sjuka att inte komma till oss i dagsläget.


2020-11-12

Med tanke på rådande smittspridning av Covid-19 väljer vi att ställa in årets julbord, För oss på Ombergs Golf Resort är säkerheten för våra gäster och anställda viktigast i dagsläget. Vi hoppas ni alla har förståelse för detta beslut. Hoppas vi får välkomna er på julbord 2021.
Telefon: 0144-121 60

Mejl: info@ombergsgolfresort.se

Varmt välkomna till oss!